Presentació del Grup OCPS i del Principat d’Andorra

10 d'agost de 20220

Puc traslladar el meu negoci a Andorra? Quan pagaré d’impostos si ho faig? Quin risc tinc en el meu país d’origen? Andorra, és un paradís fiscal? Quines són les novetats jurídiques d’Andorra?

Benvinguts al Grup OCPS, un grup format per més de 30 professionals ubicat al Principat d’Andorra, dedicat a oferir serveis professionals als nostres clients, serveis que poden anar des d’un assessorament sobre com invertir a Andorra, un assessorament fiscal, un assessorament comptable, serveis d’auditoria i consultoria, etc.

Comencem per explicar-vos breument què és Andorra. Andorra, un país ubicat als Pirineus entre Espanya i França, amb 80.000 habitants en l’actualitat, amb un sistema polític de coprincipat parlementari, amb dos caps d’estat, els Coprínceps, i un Consell General (parlament) amb els seus consellers escollits per sufragi universal.

Tenim tres sistemes educatiu públics (l’andorrà, l’espanyol i el francès), escoles privades i la Universitat d’Andorra, on es poden cursar estudis com administració d’empreses, informàtica i dret.

A nivell sanitari, existeix un sistema de copagament entre l’estat i els usuaris que garanteix una excel·lent atenció mèdica; i a nivell de seguretat ciutadana, tenim el privilegi de ser un dels països del món amb els menor índex de delinqüència. A nivell turístic, comptem amb un patrimoni natural extraordinari que ofereix activitats tant a l’estiu, com ara l’excursionisme i, a l’hivern, com ara l’esquí amb les nostres pistes.

Pel que fa a les empreses, actualment es permeten inversions amb el 100% del capital estranger, amb un sistema fiscal atractiu que té uns màxims d’IRPF i impost de societats del 10%, éssent un sistema homologat a nivell internacional, i Andorra ja no figura en la llista de paradisos fiscals de l’OCDE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ocps logotip
Connecta amb nosaltres
+376 80 41 11
AndorraDataProtect

©2024 OCPS. Tots els drets reservats | Avís legal i Política de privacitat